Kodolányi János Főiskola
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János FőiskolaKodolányi János Főiskola
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2017. 01. 26. ]

Álmaidat együtt valóra váltjuk!

Továbbtanulásnál szempont, hogy miben vagy jó, mi érdekel, meg persze az is, hogy milyen munkára vágysz a suli elvégzése után.

 

Legyen diplomád, beszélj több nyelvet, rendelkezz több éves tapasztalattal! Na de ezeket a feltételeket pályakezdőként, frissen megszerzett diplomával hogyan lehet teljesíteni? Az ember úgy érzi,  sehogy, és inkább nem is jelentkezik.


Pedig van megoldás!


Mielőtt egyetemet, főiskolát választasz, nézz utána, mennyire gyakorlatorientált a képzés, mennyire csak az elvont elméletet tanítják, kapsz-e a gyakorlatban tesztelt, azonnal hasznosítható tudást.

 

 

Van olyan intézmény, ahol a képzések  elméleti és a gyakorlati részét is cégekkel, vállalatokkal együttműködésben alakították ki, ahol az oktatásban is részt vesznek a cégek munkatársai, ahol a munkaadók igényeit beépítették a tananyagba.


Ilyen a Kodolányi János Főiskola kooperatív oktatási modellje, amiért ez a főiskola hazánkban több magyar és nemzetközi díjat is bezsebelt.


A tanév a többi intézményhez hasonlóan itt is szorgalmi és vizsgaidőszakból áll, a KJF-en viszont a szorgalmi időszak 10 hetes intenzív elméleti és 3 hetes tematikus gyakorlati szakaszokra tagolódik. Már az első félévtől gyakorlatot szerzel a vállalati partnerek által meghatározott formában, projektfeladatokkal, céges munkákkal.Az első két félévben ingyenes nyelvoktatáson is részt vehetsz, így a nyelvtudásodat is fejlesztheted, valamint a suli 160 külföldi partnerintézményeiben is tanulhatsz egy-egy félévet. Ha a Kodolányin végzel, biztos lehetsz benne, hogy a diploma megszerzésekor alapos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezel majd. Igaz, friss diplomás leszel, de a sok gyakorlati feladatnak, tapasztalatnak köszönhetően tutira nem érzed majd magad pályakezdőnek, gyorsan elhelyezkedhetsz majd akár álmaid állásában is.


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse a főiskolát a közösségi oldalakon is: