Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2018. 03. 08. ]

Diákkutatói ösztöndíj középiskolások számára

A Kodolányi János Főiskola az EFOP-3.4.4-16-2017-00001 számú projekt keretében ösztöndíjjal támogatja a pályázaton nyertes diákokat. Az ösztöndíjban a Kodolányi János Főiskola tevékenységéhez kapcsolódó matematikai, természettudományos, informatikai, műszaki szakok területén, kiemelkedő tanulmányi-, tudományos- teljesítményt nyújtó középiskolás diák részesülhet.

 A támogatható diákok létszáma: 10 fő.

Pályázati feltételek:

1. A pályázat elbírálása két körben történik. Első körben a jelentkezőnek online kérdőíves teszten kell megfelelnie, míg a második körben 5-10 oldal közötti dolgozatot szükséges benyújtani. A teszt eredménye 20 %-ban, míg a dolgozat eredménye 80%-ban számít be a végső rangsorba.

2. A pályázaton Békés és Csongrád megyében lévő állandó lakhellyel rendelkező diákok jelentkezhetnek.

3. Pályázatot nyújthat be az a középiskolás diák, aki a kodolanyi.videosquare.eu portal MTMI előadásaihoz kapcsolódó online kérdőíves teszten legalább 75%- os eredményt ért el. A kérdőív linkjét a pályázati adatlapon megadott emailcímre küldjük meg.

4. A pályázatokat a hallgatók a felsőoktatási intézmény orosházi központi címére nyújtják be a mellékelt pályázati adatlapon. A pályázat beérkezési határideje 2018. március 12. A pályázathoz csatolni kell oktatói ajánlást, valamint a személyes adatok KJF általi kezeléséhez való hozzájárulást.

5. A jelentkezési lapot visszaküldők vállalják mindkét forduló feladatainak elkészítését, visszaküldését.

6. A pályázatok rangsorolását és indoklását a Diákkutatói ösztöndíjat elbíráló bizottság végzi.

7. A támogatás összege egyszeri 50.000 Ft, mely az adott év májusában kerül kifizetésre.

8. A pályázat tartalma: a megadott esszé-témakörökből egy kidolgozása a tudományos normáknak megfelelően. A jelentkezők a jelentkezésüket követően megkapják a dolgozat elkészítésének pontos kritériumrendszerét is.

9. A pályázathoz kérjük csatolni a lakcímkártya másolatát!

10.Az esszét e-mailben kell megküldeni az azonosító megadásával a következő e-mail címre: oroshaza@kodolanyi.hu.

 

A kidolgozandó esszé témakörei: Alkalmazott XXI. századi informatikai eszközök, szoftverek Felhő alapú adattárolás lehetőségei a kutatásban A közösségi média a tudományos életben Műszaki innováció újdonságai Matematika a közösség szolgálatában A természettudományok társadalmi megközelítése A gazdasági fejlődés Magyarországon és az Európai Unióban A fenti témakörökből egyet szükséges választani egy tetszőlegesen meghatározott címmel. Formai követelmények: A külső borítón az alábbi adatok szerepeljenek: A készítő neve, a dolgozat neve és a kidolgozott esszétéma

Főszöveg: minimum 5 oldal, maximum 10 oldal terjedelem Betűméret: 12-es Sortávolság: 1,5 Margók: jobb, fent, lent: 2,5 cm; bal: 2,5 cm

Lábjegyzet: lap alján, folyamatos számozással, 10-es betűméret, 1,5 sortávolság Irodalomjegyzék: főszöveg után, 12-es betűméret, 1-es sortávolság Képanyag: mellékletként

 

A pályázati adatlap és a nyilatkozat a LINK-en érhető el. 


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: