Kodolányi János Egyetem
INFORMÁCIÓ: +36 80 203 769, felveteli@kodolanyi.huAkadálymentes verzió
CONTACT: +36 22 543 377, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
contact: +36 22 543 342, FAX: +36 22 543 391 international@kjf.hu
Kodolányi János EgyetemKodolányi János Egyetem
Kodolányi János University of Applied Sciences
Kodolányi János University of Applied Sciences
Keresés

[2015. 12. 17. ]

Office az oktatásban

Az új Office segítségével hatásos bemutatókat tarthatsz, közösen dolgozhatsz másokkal, szinkronizáltan tarthatod a dokumentumaidat az eszközeid között, és egyszerűen elvégezheted a feladataidat a suliban, otthon vagy akár útközben is. A regisztrációval most 1 TB tárhelyet is kapsz, hogy a törlés gombot akár el is felejthesd.

 

  Töltsd le ingyen az új Office-t!  

                                                                                                                    

Ha Te már regisztráltál, szólj az osztálytársaidnak is!

Teljes, felhő alapú Office – együttműködésre teremtve

 

Egy gyors regisztráció és máris Tiéd a teljes, felhő alapú Office. Ezzel továbbra is birtokában leszel a jól ismert asztali Office alkalmazásoknak (Word, PowerPoint, Excel, Outlook, stb.), amelyekhez most extrák is járnak: A csomag aktiválásával mostantól mindig a legújabb Office-ra vagy jogosult akár offline, akár online készülsz is az óráidra, annál is inkább, mert a dokumentumaidat így mobil alkalmazások segítségével az okostelefonodon is megnyithatod és szerkesztheted mindhárom nagy platformon (Windows, iOS, Android). Emellett ott az Office Online: bármilyen böngészőben és bármilyen eszközön bejelentkezhetsz a fiókodba és máris hozzáférsz a saját dokumentumaidhoz, bárhol és bármin dolgozol is, legyen az a gépteremben, a haver gépén, a barátnőd tablet-jén vagy a csoporttársad laptopján.

Bővebben az Office 365-ről

 

Egyszerű, valós idejű közös munka

 

Együtt dolgozhatsz osztálytársaiddal az interneten, és az Office Online, illetve a OneDrive segítségével valós időben láthatjátok egymás változtatásait. Nem kell többé e-mailben elküldenetek egymásnak az elavult fájlverziókat.

További információ

 

 

 

 

 

Optimalizált jegyzetelési eszközök

 

Az összes eszközödön elérhető OneNote-ban gépeléssel vagy kézírással jegyzeteket készíthetsz, mentheted a weblapok tartalmát, hang- és videoanyagokat rögzíthetsz, számolótáblákat ágyazhatsz be és egyéb műveleteket is elvégezhetsz.

További információ

 

Találj új utakat ötleteid életre keltéséhez

 

A Sway segítségével ötleteidet egy letisztult, interaktív és webalapú vásznon vázolhatod fel és oszthatod meg csoporttársaiddal, barátaiddal, tanáraiddal. A Sway ideális eszköz tudományos dolgozatok vizuális bemutatására, utazásaid, kalandjaid elmesélésére, gondolataid kreatív illusztrálására, előadásaidat hangulati fűszerezésére.

Interaktív prezentáció – bővebben a Sway-ről

 

 

 

 

 

 


« vissza
Magyarország megújul Magyarország megújul
Kövesse az egyetemet a közösségi oldalakon is: