2024. 04. 11.

Közösen a sportkultúra fejlődéséért

Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetem fenntartója, a KJE Fenntartó Zrt. és a Prémium Média & Sport Management Zrt. Székesfehérváron. A felek ezentúl közösen segítik a sportkultúra fejlődését. Az együttműködési megállapodást a KJE Fenntartó Zrt. részéről Mits Gergely vezérigazgató, a Prémium Média & Sport Management Zrt. részéről pedig Boda Gábor vezérigazgató látta el kézjegyével.

A KJE Fenntartó Zrt. a Kodolányi János Egyetem fenntartói jogait gyakorolja. Az intézmény törekszik a helyi, valamint globális partneri kapcsolatok kialakítására, ezen kapcsolatokból származó lehetőségek kiaknázására, mind az oktatás, mind a tudományos kutatás területén.
A Prémium Média & Sport Management Zrt. 2017 óta van jelen a sportpiacon. Médiaszervezéssel, brandépítéssel, reklámcélú megjelenésekkel, rendezvényszervezéssel foglalkozik. 2020-ban kezdték el a média tartalomgyártást, melynek keretén belül sportműsorokat, horgász- és útifilmeket készítettek, terveik szerint pedig rövidesen gasztro- és zenei projektekbe is belevágnak.
Az együttműködés fő célja, hogy mentális és fizikai egészséget támogató képzéseket, innovatív szolgáltatásokat, programokat dolgozzanak ki közösen a felek. A Kodolányi János Egyetem és a vele kapcsolatban álló köznevelési és szakképzési intézmények számára sportösztöndíj programot dolgoznak ki, azokat működtetik. Megvizsgálják annak lehetőségét, hogy a fiatalokat, tanulókat és a tágabb közösséget kiszolgáló közös sportinfrastruktúrát fejlesszenek, amelyeket saját erőforrásaikra támaszkodva, vagy esetlegesen konzorciális partneri együttműködésben közös pályázati vagy egyéb fejlesztési projektek keretében valósítanak meg.
A Prémium Média & Sport Management Zrt. lehetőségeihez mérten gyakorlati helyként közreműködik az Egyetem érintett szaki témakörhöz kapcsolódó képzéseiben, valamint igény szerint oktatókat delegál a közösen fejlesztett és indított képzések tárgyainak oktatásához. Duális partnerként és kooperatív képzés keretein belül részt vesz a hallgatók gyakorlatorientált képzésének megvalósításában. Részt vesz az egyetem sportolói mentor programjában, és fogadja, mentorálja az egyetem hallgatóit. Közreműködik nemzetközi programok, sportversenyek és rendezvények szervezésében és lebonyolításában.


« vissza

Helyszínek

Budapesti Nemzetközi Campus
1117 Budapest,
Prielle Kornélia u. 47-49.
Székesfehérvári Oktatási Központ
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi u. 25.
Orosházi Oktatási Központ
5900 Orosháza,
Gyopárosi út 3/f.
info@kodolanyi.hu
+36 20 521 4870
Frissítve: 2024. 05. 16. 13:17
EFOP-4.2.1-16-2017-00004
EFOP-3.4.4-16-2017-00001 Calendula Terv