Ösztöndíj, gyakornoki lehetőség a versenyzőknek

Cikk dátuma 2015. április. 09. | KáVé

Felsőoktatási hallgatókat is várnak az Országos Bérügyviteli Bajnokságra

Harmadik alkalommal rendezi meg az Országos Bérügyviteli Bajnokságot (OBB) a NEXON humánügyviteli szolgáltató vállalat. A Kodolányi János Főiskola a bajnokság támogatói között van, mivel a szervező vállalat együttműködő partnere az intézménynek. 

Dr. Mócz Dóra, a KJF Képzési Kiválósági Központ igazgatója a KV-nak elmondta, ez együttműködés is fontos része annak az oktatási stratégiának, amely azt célozza meg, hogy a piacképes diploma mögött azonnal pénzre váltható  gyakorlati ismeretek legyenek. Az OBB-n szerzett tapasztalat jelentős mértékben hozzájárulhat mindehhez, s az már csak a ráadás, hogy a jó teljesítményt nyújtó hallgatók a NEXON által felajánlott gyakornoki programmal szakmai karrierjüket is megalapozhatják. A Kodolányi főiskola is jutalmazni kívánja a versenyre jelentkező kodolányis hallgatókat. Azok a gazdaságtudományi területen tanuló nappalis vagy levelezős hallgatók, akik eredményesen vesznek részt a versenyen, ötös érdemjegyet kaphatnak a humán erőforrás menedzsment tárgyból, tette hozzá Dr. Mócz Dóra.

Szücsy Márton, a NEXON Akadémia oktatási igazgatója elmondta: az országos megmérettetés célja, hogy felhívja a figyelmet a bérügyviteli dolgozók munkájának fontosságára, az adótudatosság növelésének és az önkéntes jogkövetés megszilárdításának jelentőségére, valamint megmérettetési és tanulási lehetőséget adjon a területen dolgozó szakembereknek.

A versenyre egyébként  – munkaviszonytól, munkatapasztalattól függetlenül – ingyenesen bárki benevezhet (www.obb.hu), aki otthonosan mozog a bérügyvitel területén. A szervezők a felsőoktatásban dolgozó munkatársak és hallgatók jelentkezését is várják.

Az ötfordulós versenyben négy hónapon keresztül (április, május, szeptember, október) online feladatsorokat oldanak meg a résztvevők, a november 12-i döntőben pedig a fordulók során a harminc legjobb eredményt elérő versenyző méri össze tudását.

A NEXON bruttó 2 millió forintot fordít a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző díjazására, amelyből az első helyezett bruttó 600 ezer forintot, a második bruttó 400 ezer forintot, míg a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintot vihet haza. A bajnokság további hét helyezettje 100-100 ezer forintos díjazásban részesül. A hallgatói jogviszonyban álló azon résztvevők számára, akik bekerülnek a harminc legjobb teljesítményt nyújtó versenyzői körbe, a NEXON ösztöndíjat, továbbá gyakornoki munkahelyet ajánl fel.

Az idei verseny újdonsága, hogy az online fordulókat követően bérügyviteli klubot tartanak a szervezők. A szakmai esemény alkalmat ad a személyes találkozásra a feladatkészítőkkel, valamint a forduló témáihoz kapcsolódó adóellenőrzési tapasztalatok, aktualitások, illetve jogszabályi összefüggések bemutatására, megvitatására. A szervezők a bérügyviteli klubra a versenyen nem induló érdeklődőket is szeretettel várják.

A verseny 2015. április 15-én indul, de május 11-ig bekapcsolódhatnak az érdeklődők. Részletes versenyfelhívás az alábbi linken található: www.obb.hu

További információ:

Héray Katalin, NEXON

heray.katalin@nexon.hu

+36-1-465-5100

Dr. Mócz Dóra, KJF

mdora@kodolanyi.hu

+36-20-279-2348

 

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat