Ha szombat, akkor Deep Purple

Cikk dátuma 2013. augusztus. 02. | Kitekintő
Ha szombat, akkor Deep Purple

A FEZEN, azaz a Fehérvári Zenei Napok immár tizenhetedik alkalommal várja a fesztiválozókat Székesfehérváron. A rendezvény utolsó napján, augusztus 3-án színpadra lép többek között a Deep Purple, a Bin Jip, a HS7 és a PASO – érdemes tehát kilátogatni a MÁV pályára szombaton is.

Aki bírja a kánikulát, meg se álljon szombaton Székesfehérvárig: szerda óta ugyanis tombol a FEZEN, de hátra van még az utolsó nap koncertáradata. Vidéki fesztiválhoz képest a FEZEN jócskán kinőtte magát az utóbbi években, fellépői között az élvonalbeli hazai zenészek nagy része megtalálható.

Az utolsó napon zenél A kutya vacsorája, a HS7, a Bin Jip és a PASO is, alternatívtól a skáig számos magyar zenekar közül válogathat a nagyérdemű. A koncerthangulat és a többnapos mulatozás levezetéseként a rutinos fesztiválozók a hajnali kettőtől induló Palotai-féle Rewind-bulit javasolják, az ennél könnyedebb hangzást kedvelők viszont a hajnali egykor kezdő DJ Paplant keressék.

A szervezők igyekeznek külföldi zenekarokat is megnyerni a rendezvénynek; idén az utolsó estére a brit Deep Purple-t tartogatják. Az előzetes jegyeladások alapján várhatóan tízezer ember előtt lép színpadra a legendás rockzenekar. Ha szombat, akkor irány a FEZEN, nagyszínpad, fél kilenc, Deep Purple.

 

 

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat