Címzetes főiskolai címekben részesültek a Nexon szakemberei

Cikk dátuma 2015. december. 16. | KáVé
Címzetes főiskolai címekben részesültek a Nexon szakemberei


Címzetes főiskolai címeket adott át Dr. Szabó Péter a Kodolányi János Főiskola egyik legfontosabb stratégiai partnerének, a NEXON vezető munkatársainak a Főiskola december 16-i szenátusi ülésén, Székesfehérváron. Címzetes főiskolai tanár címmel ismerték el Dr. Henczi Lajos PhD. oktatói munkásságát, míg címzetes főiskolai docens címet kapott Ocskay Szilárd, Szücsy Márton és Ménesi Gizella.

A megállapodást követően 2014 és 2015 őszén is a NEXON támogatásával elindult a személyügyi üzleti szervező szakirányú továbbképzés a Főiskola budapesti és székesfehérvári oktatási helyszínein. A közösen megvalósított képzésnek köszönhetően a programon végző személyügyi szakemberek kiléphessenek az adminisztratív HR feladatok sablon tevékenységéből, és képesek legyenek a vezetést támogató üzletfejlesztő tevékenységek végzésére is.

A Főiskola oktatói és a NEXON szakemberei együtt állították össze a képzés tematikáját, aminek eredményeként alakult ki a nagyfokú üzleti orientációval bíró másoddiplomás képzés. A képzést a Főiskola doktori fokozattal rendelkező oktatói és a NEXON gyakorlati szakemberei nyújtják, akik óraadóként segítik még az andragógia alapszak személyügyi szakirányának oktatását is gyakorlati tapasztalataik átadásával.

Az eddigi sikeres együttműködésre alapozva egy külső tanszék létesítésével a partnerség új dimenziója nyílhat meg, ami – többek között – lehetőséget teremt az oktatásba bevont gyakorlati szakemberek számának növelésére és közös projektek, kutatások megvalósítására.

A szenátusi ülésen címzetes főiskolai tanár címet kapott Dr. Henczi Lajos PhD., míg címzetes főiskolai docens címet Ocskay Szilárd, Szücsy Márton és Ménesi Gizella.

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat