Abszolutóriummal diploma nélkül

Cikk dátuma 2015. október. 14. | KáVé
Abszolutóriummal diploma nélkül

Utolsó lehetőség  a 2006 előtt tanult, de nem államvizsgázott hallgatóknak

A 2006 előtt felsőoktatásban tanuló, ám diplomáig el nem jutott egykori hallgatók számára fontos információ, hogy kapnak még egy utolsó esélyt a sikeres államvizsgára. A lehetőség időkorláthoz kötött, és a záróvizsgára jelentkezés a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény nyári módosításának megfelelően történik minden hazai felsőoktatási intézményben. Dr. Bartha Adrienn, a Kodolányi János Főiskola tanulmányi igazgatója a következőkben tájékoztatta a KV-t, illetve az érintett egykori kodolányisokat:

A Kodolányi János Főiskola Tanulmányi Hivatala felhívja mindazon hallgatói figyelmét, akik 2006. szeptember 1. előtt kezdték meg főiskolai tanulmányaikat, és már megszerezték a végbizonyítványt (abszolutóriumot), hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény nyári módosítása határidőkhöz köti a záróvizsgázás lehetőségét a hatálya alá tartozó valamennyi felsőoktatási intézményben. A határidő után záróvizsga letételére, így az oklevél megszerzésére sem lesz már lehetőség.

Az intézmény arra kéri a rendelkezéssel érintett hallgatókat, amennyiben szeretnének még oklevelet szerezni, haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a Tanulmányi Hivatallal (tanhivatal@kodolanyi.hu).

A Kodolányi János Főiskola a lehető legrugalmasabb eljárásrendben kívánja biztosítani az érintettek számára a záróvizsgázás lehetőségét, mondta el a KV-nak dr. Bartha Adrienn. Hozzátette: a Kodolányi János Főiskolán 663 hallgatót érint a rendelkezés.

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat