Ünnepi kormányülés Fehérváron

Cikk dátuma 2013. augusztus. 18. | Kitekintő
 Ünnepi kormányülés Fehérváron

Magyarország Kormánya Székesfehérváron tart kihelyezett ülést augusztus 19-én, ahol egész napos programmal ünnepelik a Szent István Emlékévet.  

 

A programok sorát az a nyolc órakor kezdődő munkareggeli nyitja meg a Hiemer-házban, ahol Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Róth Péter alpolgármester találkozik a Székesfehérváron működő történelmi egyházak vezetőivel: Spányi Antal megyés püspökkel, Somogyi László lelkészi elnökkel, Bencze András püspök-helyettessel, valamint Neubart István hitközségi elnökkel. 

 

Orbán Viktor miniszterelnök és dr. Cser-Palkovics András polgármester fél tizenegykor   koszorút helyeznek el Szent István szarkofágjánál a Nemzeti Emlékhelyen, majd tizenegy órai kezdettel Orbán Viktor ünnepi beszédet mond a Városház téren. A miniszterelnök és a kormánytagok az ünnepi  program során megtekintik Székesfehérvár felújított főutcáját is.
Magyarország Kormányának kihelyezett ülése koradélután, két órakor kezdődik Városháza nagytanácstermében, amellyel a Szent István Emlékévet és Székesfehérvárt köszöntik

Kodolányi János Egyetem

Kodolányi János Egyetem
Cím: 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3/f.
Kodolányi János Egyetem
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Egyetem
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat