Orosháza – Gyopárosfürdő - Év fürdője verseny

Mozaik

Érdemes szavazni, hazánk kétszáz fürdője sorában versenyez  Gyopárosfürdő

Az “Év fürdője” szavazást immár harmadik alkalommal indította útjára a termalfurdo.hu internetes oldal, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. Gyopárosfürdő a tavalyi, nagyon előkelő negyedik helyezés után ismét ringbe száll.

Tovább »

A Nagyszínpad döntőjében a Mörk

KáVé

Szabó Dániel Ferenc 

„…nem is verseny volt, hanem egy koncertsorozat”

Az angolszász zenei hagyományokat sajátos egyediséggel ötvöző Mörk is bejutott a Nagyszínpad Tehetségmutatóba.
A nyolc zenekar, akiket kiválasztottak a 2017-es versenybe: The Qualitons, Petruska, Sena, Dope Calypso, Konyha, Lóci Játszik, Jónás Vera Experiment és a Mörk.

Tovább »

A fotós és az újságíró

Hangoskodó

Simon Viktória - kommunikáció és médiatudomány szak, II. évfolyam

„A jól sikerült fotó titka az, ha ránézünk a képre, magunk előtt látjuk a pillanatot

Simon Péter fotográfus Budapesten él és alkot, hétről-hétre portfóliókat készít, emellett gyakran készít felvételeket különböző rendezvényeken is.  Mindemellett brand coondinatorként dolgozik egy ásványvízzel foglalkozó magyar cégnél, hiszen számára a fotózás amolyan melléktevékenység. Vagy talán nem is az, erről és sok másról beszélgettem vele.

Tovább »

INDUL A SOCIAL LIBRARY PROGRAM

KáVé

Az adatvezérelt igazság nyomában a Kodolányi János Főiskola

Hosszú távú partneri együttműködést kötött a Kodolányi János Főiskola és a SentiOne webes szöveganalitikával foglalkozó nemzetközi cégcsoport. Az együttműködés célja annak az online tudásbázisnak a megnyitása a hallgatók, a tanárok és a kutatók előtt, amely a weben közzétett tartalmak elemzésével értékhordozó üzenetekké alakítja az adatokat, és így egyedülálló, interaktív módon biztosít páratlan forrásanyagot bármilyen kutatási témához. A KJF hallgatói így közvetlen gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek.

Tovább »

Cél: az irodalmat összehozni a marketinggel

Hangoskodó

Vendrey Márta  – kommunikáció és médiatudomány szak, I. évfolyam

Neoliro - irodalom és online marketing egy helyen

Holcz Csaba kommunikáció és médiatudomány szakon tanul a Kodolányi főiskolán, most harmadéves. Jól tudja az íratlanszabályt, időben – másodévesként – elment gyakornoknak egy online-magazinhoz, hogy a diplomához megszerezze a gyakorlatot is. Talán ez segítette hozzá ahhoz, hogy létrehozza blogját, a Neolirot, amely szakmaiságával kiemelkedik a blogok rengetegéből. Erről és a főiskolán töltött éveiről kérdeztem.

Tovább »

Petőcz András műhelyében alkotássá sűrűsödnek a történetek

Szépírók

A lélek meséi (egy szépíró a szépírókról)

Érintett és megkapó pillanatok ritkán adatnak meg értő közönségnek olyan koncentrátumban, mint ahogyan az a Kodolányi János Főiskola égisze alatt működő Szépíró Kurzus prózaíróinak záróestjén történt. Ritkán van, hogy novellák egymástól függetlenül is ilyen szép ívet alkossanak, ilyen koherens egységet képezzenek, mint ahogyan az megvalósult Petőcz András mostani tanítványainál. 

Tovább »
Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Főiskola
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat