Népszerű fürdő a Kodolányi szomszédságában

KáVé

Sikeres szezont zárt gyopárosfürdő

Várakozáson felüli nyári főszezont tudhat maga mögött Gyopárosfürdő. A vendéglétszám jelentősen nőtt a fürdőben, köszönhetően az időjárásnak és a népszerűsítést célzó marketingmunkának.

Tovább »

Sportnap, campus próba, egészséges életmód

KáVé

Interjú Kass Lászlóval

A Kodolányi János Főiskola /KJF/ hallgatói harmadik alkalommal is részt vettek az UNESCO által Nemzetközi Sportnappá nyilvánított rendezvénysorozaton, szeptember 20-án. Nemcsak a magyarországi egyetemeken és főiskolákon, hanem külföldön is a sportnak szentelik ezt a napot.
Ennek kapcsán beszélgettem Kass Lászlóval, a KJF Sportiroda vezetőjével.

Tovább »

Projektindító Orosházán

KáVé

Infó-kommunikáció a békés(i) jövőért!

A Kodolányi János Főiskola Orosházi Oktatási Központjában ünnepélyes keretek között indították el az „Infó-kommunikáció a békés(i) jövőért!” elnevezésű, másféléves időtartamra tervezett projektet, amelynek során komplex oktatási innovációt eredményező fejlesztések várhatóak az intézményben. A programon résztvettek a Békés megyei középiskolák vezetői is, akikkel együttműködik a főiskola az elkövetkezendő években. Berta Ákos rektorhelyettes a projekt céljáról elmondta, hogy a tervezett komplex fejlesztések eredményeként mind a hallgatók, mind a főiskola oktatói képesek lesznek megfelelni a folyamatosan változó munkaerő-piaci kihívásoknak, a vállalati igények képzésben való megjelenítésére. 

Tovább »

A Kodolányin forog a Holnap tali!

KáVé

A producer is kodolányis volt

Dr. Kirády Attila a Holnap tali! producere, egykori kodolányis diák Virágh Ildikó kommunikációs vezető meghívására jött előadást tartani a kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatóknak. Az Origó-hét harmadik napján tartott Műhelytitkok című előadáson hallhattunk forgatási kulisszatitkokról, szabadon kérdezhettünk a producertől, sőt megtudhattuk azt is, hogyan szerepelhetnénk a sorozatban. 

Tovább »

Zabos Regina első díjat nyert

KáVé

Meghívást kapott a Golden Voice Hungary nemzetközi versenyére is

Első helyezést ért el Zabos Regina, a Kodolányi János Főiskola jazzének szakos hallgatója a Golden Voice Hungary énekversenyen.  A hagyományteremtő szándékkal elindított nemes versengést a Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány  szervezte Szegeden, és az induló versenyzők a nevezési díjjal az alapítványt is támogatták. A verseny helyezettjei –így Zabos Regina is - meghívást kapott a Golden Voice Hungary nemzetközi versenyére is, ami október 20-22. között lesz majd.

Tovább »

Origó-héttel indul a tanév a KJF-en

KáVé

Jubileumi tanév kezdődik

Huszonötödik alkalommal indult el a tanév a Kodolányi János Főiskolán, az évforduló a budapesti tanévnyitón is hangsúlyt kapott. A nagyelőadóban megtartott ünnepséget azok is követhették, akik személyesen nem vehettek részt: a közösségi média segítségével élő közvetítésben jelent meg a kodolányis program a világhálón.

Tovább »
Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola
Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.
Telefon: (1) 238 9327

Kodolányi János Főiskola
Cím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1.
Telefon: (22) 543-400
Impresszum | Szerzői jogok | Etikai kódex | Médiaajánlat