INTRA - A Főiskola belső információs oldala

A bejelentkezéshez adja meg Neptun azonosítóját és jelszavát!

Tisztelt Hallgatók!

Szeretném tájékoztatni Önöket arról, hogy a 2009/10. tanév I. félévétől a főiskola tanulmányi információs oldalát, az intrát lecseréltük. A jelenlegi állapotot archiváltuk, tehát az intrán minden eddigi információ megtalálható, azonban újak már nem fognak rá felkerülni.

Ennek megfelelően az Ügyfélszolgálat honlapján (http://www.kodolanyi.hu/ugyfelszolgalat) találhatók meg az olyan információk, mint a

A távoktatásban már régóta használt MOODLE nevű rendszerbe (http://moodle.kodolanyi.hu) kerültek a

A tantárgyakhoz kapcsolódó anyagokhoz a Neptunos tantárgyfelvételt követően férnek majd hozzá, mivel mindenkit azokhoz a tárgyakhoz fogunk hozzárendelni, amelyeket a Neptunban felvesz. A MOODLE rendszer előnye lesz az intrához képest, hogy minden tantárgyhoz és kurzushoz, legyen az mintatanterv szerinti, vagy vizsga- ill. pótkurzus, hozzá fogjuk rendelni az oktatót is, így Önök a rendszeren belül kapcsolatba tudnak lépni az oktatóval, kérdéseket tehetnek fel neki ill. amennyiben beküldendő feladatot kell készíteniük, azt is ide tudják feltölteni, és az értékelést is itt olvashatják majd.

A MOODLE-be mindenki a http://moodle.kodolanyi.hu címen, a Neptun kódjával és első belépéskor a születési dátumával (mind a 8 karakter, pl. 19901224) tud belépni (a jelszavát az első belépéskor megváltoztathatja). A rendszer használatához segítséget a MOODLE-kezdő oldalon találnak. (Mentőöv).

Órarendjeiket (hasonló formátumban, mint eddig az intrán) szintén a MOODLE rendszerben találják meg, az Órarend kurzusban. (Kérem, vegyék figyelembe, hogy az órarendek jelenleg még szerkesztés alatt vannak, tehát nem mindegyik található még meg a MOODLE-ben, de az órarendszerkesztő kollégák folyamatosan töltik fel őket.)

A nyár utolsó hónapjára mindenkinek kellemes nyaralást, majd sikeres tanévkezdést kívánok, üdvözlettel:

Dr. Hoffmann Orsolya
Intézetigazgató
Távoktatási és Felnőttképzési Intézet

Ha nem tud belépni...
Órarend (régi)
Órarend 2009/10 tanév 1. félév